söndag 17 maj 2009

Vilken trevlig lördagskväll vi hade

Lördagen kunde ju gott ha startat bättre, var på riktigt grinigt pms-humör och inget var bra, så det slutade med att jag tog en promenad för att försöka bli av med det dåliga humöret.
Det gick faktiskt ganska bra och resulterade i att jag kunde göra mig i ordning och be mig till Ulrika i Upplands Väsby och en avslutningsmiddag för Anne Grethe.

Vädret visade sig från sin bästa sida denna dag och väl framme fick vi oss en liten rundvandring i det mysiga radhuset. Tomten var verkligen toppen, med bigaråträd, härlig altan och hängmatta.
Vi bjöds på en jättesmarrig drink innan maten (tror att det var koncentrerad apelsinjuice, lime, vodka och svartvinbärste som hade frysts till en sorbé)
Detta skedades upp i höga glas och så hälldes päroncider över. Så gott och fräscht!
Som tilltugg serverades hårt tunnbröd och en god röra med bl a böcklig i.

Mycket prat och skratt blev det och vi fick även chansen att se Marlenes tillskott i familjen. Katterna Silva och Tusse hade blivit föräldrar till fyra stycken små spräckliga kattungar.
De var såå söta. Vill haaaa..

Ulrika var grillmästare och stod vid grillen och lagade till en galet god Yakiniku med ris och skurna morötter. Till det njöt vi av gott rödvin.
Efterätten intogs inne (Kaffe, Gino och svartvinbärslikör) då det vid åttatiden blev lite för kyligt för att kunna njuta utomhus och eftersom vi var lite nyfikna på eurovision och hur det skulle gå för Marlena flyttade vi in till värmen i soffan. Ja, nu det gick det ju som sagt inget vidare för henne så man får helt enkelt säga grattis till Norge, vårt kära grannland.

En supertrevlig kväll bidde det. Tack Ulrika för all god mat och dryck!!
Det här måste vi göra om.
Tack även till Marlene för den fina ljuslyktan vi fick från Steninge Slott.

Smaskig fördrink i solens färg
Fler bilder under Dman & Jess

Inga kommentarer: