måndag 9 november 2009

Hemmadag

Har jobbat hemma idag då jag inte känt mig kry, ont i halsen och huvudet. Vill bara inte få en tredje förkylning denna höst. Orkar inte det. Då är det skönt att man kan jobba hemma och koppla av lite från allt stim som det kan vara på jobbet.

Igår var vi ju hos brorsan och firade Freddan som hade kalas. Lillskiten är inte så liten. 11 år har han hunnit bli. För att inte tala om storebrorsan Nicke som är 14 och typ 1.85 och har 45 i skostl. Vänta vad hände lixom..
Fick god fika och pratade en massa strunt med moster, Maddes föräldrar osv. Brorsan var dock jätteledsen, en av hans goda vänner gick hastigt bort i förra veckan. Han hade bara ramlat ihop på jobbet och inte kunnat räddats. Han har mått hur bra som helst och så händer en sån här sak. Fruktansvärt. Stackars hans familj!.
Apropå familj så var mamma inte med på kalaset. Hon hade ringt och grattat Freddan och när Madde frågat om hon vill prata med brorsan hade hon sagt nej och lagt på luren.
Men så är det ju vi som är bovarna och har så fel så fel. Hur kan vi vara så taskiga??
Blir så förbaskat arg och ledsen. Försöker att inte vara ledsen, men allt som oftast kommer det över mig ändå.
Ikväll är det ett nytt avsnitt av "Kysst av spriten" Ett mycket intressant och gripande program som handlar om olika människor som har spritproblem och hur deras familjer och vänner handskat med detta.
Annars blir det väl lite titt på Fotbollsgalan oxå.

Just det, måste ju bara visa vilken fin förlovningspresent vi fick av moster Gilla...
Urtjusiga glas från Orrefors, design Efva Attling.

Attans att jag måste vänta så länge bara för att kunna dricka nåt gott i dem...*fniss*



Tack snälla för den fina presenten!

Inga kommentarer: