fredag 27 november 2009

Borta bra, men hemma bäst

Hemkommen från Norge och vårt ekonomiseminarium med jobbet. Igår hade vi en väldigt trevlig dag på kontoret i Billingstad, men oj vilken lååång dag det blev.
Vi träffades 6.30 på Arlanda, checkade in och fick i oss en smörgås och lite kaffe.
Det är skönt när man inte behöver flyga så länge, resan tog bara en timme och sen var det flygtoget från Gardemoen ut till Billingstad.
Där blev vi välkomnade av hela gänget vi skulle ha seminariet med och det var så trevligt att få se ansikten på dem man vanligtvis bara mailar och i enstaka fall pratar med i telefon.

Efter lite allmänn info samt presentation var det dags för lunch och sen hamnade vi i olika grupper, jag i leverantörsgruppen och vi gick igenom olika frågor och tankar som vi hade.
Dagen till ära fyllde vår CFO Sven Tore 50 år så vi hann även med att gratulera honom och få oss lite fika.

Strax efter 17 tog vi taxi in mot Oslo och vårt Rica Hotell. Vilade en knapp halvtimme och sen tog vi en promenad till restauarangen. Maten var tyvärr ingen höjdare, men vi hade några väldigt trevliga och glada timmar tillsammans i allafall.
Efter en promenad hem till hotellet somnade man gott.

I dag njöt vi av en låång och god hotellfrukost och packade sen ihop och åkte tillbaka ut mot Gardemoen. Kikade lite i taxfreen och köpte med mig en ny parfym samt favvon "toblerone"
Varje gång jag äter den tänker jag på farfar. Han hade alltid med sig toblerone hem från sina Mallorca resor, det fanns ju inte att köpa i butikerna hemma som nu och det blev alltid nåt extra och speciellt att få dem.

Nu slappar jag i soffan och njuter av att vara hemma igen. Det är skönt att få åka bort, men lika skönt att komma hem igen.

Ny parfym

Mumsig choklad

Inga kommentarer: