måndag 26 december 2011

God fortsättning!

Så var julhelgen snart över. En helg full av god mat,dryck och fina julklappar.
På julaftons morgon fick Alexis riva upp paket från oss, brorsan och moster Gilla. Det märktes att han tyckte det var kul med lite nytt på leksaksfronten.
Sen åkte vi över till thia och thios och där kopplar man verkligen av. Fick dessutom tillfälle att sova ut och bara vila vilket var behövligt för en trött själ.
Åh tänk,  i lördags kom självaste jultomten och hälsade på. Coola tomten (som jag var övertygad om kom ända från Grekland) delade ut paket i rasande fart. Alexios blev inte ett dugg rädd, snarare lite stressad och sprang hit och dit till en början, sen verkade han fatta grejen, Att tomten delade ut paket som mestadels var till honom, men även till oss andra. :) Dock blev natten inte den bästa, tror att det blev lite för mycket intryck och en liten man fick mardrömmar och vaknade typ varannan timme och verkligen gallskrek.

För övrigt kan man väl lugnt säga som så att Alexios fullkomligt drunknade i alla fina klappar. Massor av kläder, leksaker och böcker. Favoriten blev nog den här polismotorcykeln, galna bästa thia och thios. Ni skämmer bort den här ungen!!
Jag fick också fina saker. Fina tröjan och halsbandet av yaya, en söt elefant och sjal av thia och thios.
Tack snälla!

Nu är D-man och jag hemma igen. Alexios ska vara hos thia och thios några dagar. Yaya är också med och håller ställningarna. Ska bli skönt att få vara själv en stund, vi ska passa på att göra klart här hemma så mycket det går.
Jag ska ju jobba några dagar också, men inte fulla dagar så man hinner lite annat.

Hoppas ni alla haft en mysig helg. Tänk att snart är det nyårsafton.

Undrar om det går att köra så här...

Bättre så här mamma?

Älskade busis..

Fina elefanten

Söta tröjan och halsbandet

Ho ho ho finns det några snälla barn här?..

Jomen det här går ju bra...

Vassilis tyckte Alexios varit så snäll så snäll så han fick många paket..

Bus på mattan

1 kommentar:

Litenkram sa...

Åh så härligt det låter! Kram