söndag 7 juni 2009

Superduperhelg

Åh vilken trevlig helg det varit!!
En sån där helg som man önskar man hade fler av.
I fredags kom Ewa och efter att gett henne en ordentlig vägbeskrivning ut till Kista mötte jag upp henne utanför garaget och vi for hem till oss med hennes väskor.
Det är härligt med vissa vänner. Man ses inte på så himla länge och man har kanske inte samma telefonkontakt som tidigare, men när man väl ses så är det som man sågs igår. Allt känns lixom naturligt och man pladdar på i hundraåttio, minst! Det tycker jag är härligt och visar väl goda tecken på att man trivs i varandras sällskap.
Väl hemma kilade vi över till pizzerian och delade på en pizza, klädde oss sen varmt och for in till stan och till Stadion för kvällens stora EVENT - BRUCE!!
Vi hade verkligen tur med vädret, mot de stackare som kvällen innan fick stå i hällregn.
Det var såå kul att få chansen att se honom, den "gubben" kan rocka och man fick sjunga med till en massa sköna låtar. Vi var både hesa, smått lomhörda och frusna efteråt. Men väldigt nöjda! Tack snälla Ewa för att jag fick chansen att gå med.
I går var vi i stan hela dan och kikade runt i Gamla Stan och i City och vi lyckades allt skramla ihop några påsar var. Vi hade även tur och kunde sitta ute och äta lunch i solen.
Väl hemma drack vi oss varsitt välförtjänt glas vin och mumsade god choklad för att senare åka tillbaka in till stan och gå på favorit restaurangen Esperia på Söder.
Som alltid smakar maten fantastiskt och vi avslutade med att dela på en baklava med vaniljglass. Mätta och belåtna drog vi hemåt för att sitta uppe och prata till halv två på natta.
Idag sov vi länge och åkte på eftermiddagen iväg till Stinsen där vi minsann också fick med oss några påsar var hem.
Vid 19-tiden lämnade jag av Ewa vid centralen för hennes tågresa hem till Göteborg och Kungsbacka.
Det har verkligen varit en superdupermysig helg och vi har hunnit med så mycket roliga saker.
Tror även det gjorde Ewa gott att komma bort lite och få tänka på annat en stund.
Tack vännen vi ses snart igen...förhoppningsvis redan lite senare i sommar!

Inga kommentarer: