söndag 29 januari 2012

Pulkaåk och ny produkt..

Idag har vi varit ute i det härliga vädret och åkt pulka och busat i snön. Fåglarna kvittrade och snart är januari slut och vi går ett steg närmare vår. Gud som jag längtar.
Vi var bara ute på våran innergård och jag kom på att vi nog måste införskaffa en hjälm till Alexios om man ska ut och dra den några längre sträckor eller åka i en backe.
Han var för söt för nästan hela tiden skulle han halvligga och titta upp i himlen eller förtjust peka på flaggan i flaggstången vi har på gården.
Efteråt sa vi hejdå till pappa som åkte iväg på nästa resa, nu mot England och kommer hem sent på fredag kväll.


Imorgon ska jag testa en ny produkt, torrschampo, har någon av er testat det?
Måste kolla om det verkligen fungerar, att håret fräschas upp så man "klarar" sig någon dag till.
Nu för tiden måste man ju planera sitt hårtvätteri, glöm på morgen, det finns bara inte tid till det. :)

Farouk Biosilk Dry Celan Schampoo (fast det är en spray)
som rengör håret utan vatten, absorberar överflödig olja och tar bort dålig lukt. Den ger lyster samt volym och ska matcha alla hårtyper.
Upp till bevis, återkommer med rapport.

1 kommentar:

Litenkram sa...

Fina Goa Alexios:) Det där med hjälm slog oss också när vi var de enda som hade glömt det i pulkabacken förra v :s
Till saken hör iof att backen är väldigt liten och kort och att han inte får åka själv så för den ggr fick det gå men nu är vi på jakt efter en vi med.

Vissa torrschampon är ok tycker jag, men många funkar sämre på oss mörkhåriga för att de ger ett gråmatt resultat. Jag har inte testat denna så det ska bli kul att höra vad du tycker. Osis gör ett puder som är ok, det motsvarar absolut förväntningarna och så men det är lätt hänt att man överdoserar och då blir håret lite grådaskigt där man haft det.

Kram!