tisdag 25 augusti 2009

Vilken underbart trevlig helg

Vilken fantastiskt trevlig helg vi haft. Fast den kunde ju börjat bättre. Vi startade kl 13 från Älvsjö och lagom utanför Järna kränger bilen till och vi hör ett konstigt ljud som bara blir högre och högre.

Punka!! Tjohooo

Inte lätt att stanna på "Autobahn", f_n vad folk kör. Som tur var, var det höger bakdäck som var in mot väggrenen. D-man och Stamme fick av däcket och på med reservdäcket och sen kunde vi puttra vidare i 80 km som var max med detta på.

Haha, av i Järna och leta verkstad, var inne på 3 st, 2 av dem skulle precis stänga och den siste hade inga däck hemma. Till slut fann vi en Saabverkstad och fick hjälp. 2,5 timme senare drar vi vidare mot Skåne. Efter ett matstopp kände vi oss alla bättre.

Framåt kvällningen var vi framme i Lund och First Hotel Planetstaden. Det är ett sånt himla fräscht hotell med stora rum och härlig hotellfrukost.
Vi tog oss lite mat och god dryck i restaurangen och sen ramlade vi i säng.

Lördag morgon ägnades åt en lång frukost och sen tog D-man och jag en tur in till själva Lund. Kollade i lite affärer och tog en fika. Sen var det bara att ge sig tillbaka och börja göra sig iordning för den stora händelsen. BRÖLLOPET!
Kl 14.50 stod taxin utanför hotellet och väntade, dock hade han ingen aning om var Esarps Kyrka låg..Spännande..men som tur var kom vi fram som vi skulle och i tid.

Esarps Kyrka var verkligen jättefin och när brudparet kom uppför altargången var det nog inte många ögon som var torra. De var såå fina och den kvinnliga prästen var jättegullig.
Lotta var vacker som en dag och Tomas var så stilig och sååå nervös.
Inte var dag man har så många ögon på sig.

Antonia framförde Make you feel my love av Bob Dylan och det var många ögon som svämmade över av hennes vackra sång.

Efter hyllningar, såpbubblor och hurrarop åkte vi i buss mot Logen i Lund där själva festen skulle hållas. Där blev vi bjuda på champange och gott tilltugg och minglade runt lite innan brudparet kom.
Middagen bestod av en kanongod buffé och inget glas var tomt nån längre stund.
Många fantastiskt vackra tal hölls, bl a av Nicklas, Antonia, Lottas mamma och pappa samt styvfar och många kompisar.
Efter en god middag gick vi ut för att ta luft och senare blev det kaffe, avec och den urtjusiga bröllopstårtan som var såå god.
Antonia sjöng till bröllopsdansen och sen var partyt igång på riktigt. DJ var suverän och många glada skratt blev det med dans till både gamla och nya låtar, även lite zorba klämde vi in.
Nattvickning i form av korv med bröd satt fint och framåt 2-tiden drog bröllopsparet sig undan och vi for hem till hotellet.
En fantastiskt fin dag och jag är så tacksam för att få vara en del av kusinerna från Skåne.
Som Lotta sa...ja du Jessica nu är vi ju greker...

Stort TACK till er båda, Lotta & Tomas för en underbar dag!!

Bilder kommer snart.

Inga kommentarer: