söndag 22 februari 2009

Linnea Valentinas Dop


Ja, då var man hemma igen efter en mycket trevlig helg i ett snöigt Skåne.
Döm om vår förvåning i fredags när vi vid landning tittar ut och möts av snötäckt mark.
Trodde det skulle vara vår när vi nu skulle besökte "södern".
Tomas mötte upp och släppte av hos vid "First Hotel Planetstaden" som för övrigt är ett mycket trevligt och trivsamt hotell precis i utkanten av Lund.
När vi väl hade checkat in och packat upp våra grejer tog vi en promenad in till Lund eftersom jag aldrig varit i staden.
Lite shopping och en titt på Domkyrkan (som verkligen ser creepy ut på utsidan) resulterade även i en titt i kyrkan som inte bara var stor utan fantastiskt vacker på insidan.
En fika hann vi med innan vi promenerade i iskall vind tillbaka till hotellet för ett glas vin/öl innan Tomas, vår taxichaufför hämtade upp oss för färd mot hemmet i Staffanstorp.
Där möttes vi av Lotta, Leo och lilla Linnea som är söt som en sockerbit.
Prat över varsin pizza och gull med barnen för att sen ta en taxi tillbaka till hotellet för att få somna i en fluffig, dock lite för mjuk säng för min smak.
På lördagsmorgonen var det så dags för lite smarrig och efterlängtad hotellfrukost innan Per hämtade upp oss för färd mot nästa kyrka för helgens höjdpunkt.
Linnea Valentinas dop i Brågarps kyrka.
Både Linnea & Leo var jätteduktiga och prästen var en kul "farbror" med humor.
Sen blev det mat och kalasgod tårta i församlingsgården och Linnea vandrade i princip från famn till famn. (Lyckades även få D-man att provköra barnvagnen och det såg riktigt bra ut.. hehe)
Efter presentuppackningen var det så dags att börja röja upp och sen var det ett rätt trött skara folk som packade in alla saker och for hemåt och tog det lugnt framför teven och tittade på melodifestivalen medans snön fullkomligt vräkte ner utanför fönstrena.
Per var så snäll och skjutsade oss till hotellet och det hade visst tagit sin lilla tid för honom att komma till Skurup och hem till huset i Lindby pga av all snö.
Efter frukost och utcheckning idag från hotellet åkte vi till Staffanstorp och fikade med Lottas mamma och Bernt samt kusiner till Lottas mamma om jag inte minns fel.
Dessutom hade vi turen att få en väldigt god lasagne innan det var dags för Tomas (att äntligen) få skjutsa oss för sista gången denna helg till flygplatsen.
Här blev resultatet en "tekniskt fel" på flygplanet i Sthlm och flighten sköts fram två timmar.
Hurraaa vad kul, men tyvärr inte mycket att göra åt.
Väl framme på Bromma flygplats möts vi av kraftigt snöfall och tung kramsnö och man börjar undra om det verkligen är februari månad. Dock är det väl roligt för alla sportlovsbarn ínför kommande veckan.

Tusen tack för en mysig helg med dop, god mat och glada skratt.

Klicka på nedan länk för att komma till bilderna.

Linnea Valentinas Dop Bilder - 21 Februari

Inga kommentarer: