torsdag 16 juli 2009

Lite häpen..

Har haft ännu en underbar solig dag vilket gjort att jag kunnat bättra på solbrännan lite. Känns ju inget vidare att komma hem som den blekfis man var när man kom hit.. :-))

Vi hade bestämt oss för att äta ute idag och åkte över till Skaldjurscafét på Syd. Tog linfärjan över och möts av sex stycken "intevillseosstyperbakombaren", till slut är det en kille som säger till en kollega. Skulle någon kunna hjälpa killen här..D-man säger att vi skulle vilja äta och sitta ute på altanen, där vi sett att nästan alla bord är reserverade. Klockan var då 18 och på lapparna står det 16.30!! Säkert sex bord/ca femtio platser var tomma . En något spydig tjej svarar att jaa det vet jag inte, då svarar en kollega att vi har reserverat dem tidigt för att hinna...Hinna till vad har jag lust att svara då? Inte en tillstymmelse till att vilja gå ut och kolla om vi skulle kunna maka ihop oss med nåt av de borden som inte var reserverade utan får till svar lite fisförnämt att jaaa ni kan ju vänta eller sätta er inne..
MORON!! Sen kan man ju fråga sig vart hela det stora sällskapet hade tagit vägen och gjort att folk inte har kunnat äta på åtminstone 1,5 timme. Men förhoppningsvis tror de väl att det stora sällskapet ska bringa klirr i kassan och att vi stackars hungriga själar inte räknas..
Blev såå trött och arg så vi åkte tillbaka till vår ö och gick på Galejen och åt smarrig plankstek istället och avslutade med en god Irish Coffé till efterätt.
Efter omständigheterna var vi ändå rätt nöjda, men lite sura och hoppades att hela sällskapet och bandet som skulle spela 60-talsmusik vid 20-tiden avbokade. :-))

Inga kommentarer: