måndag 27 juli 2009

Hemma igen

Det var de 2,5 veckorna av ledighet. Det går i en faslig fart och även om semestern kunde börjat bättre än med inbrott och allt vad det innebar samt frustation och ledsamhet över mammas drickande hade vi ändå lite solsken i början av den första veckan då vi fick klart med banken och kunde betala in handpenningen på vår nya lägenhet som vi får tillträde till den 30 oktober. Hurra vad kul det ska bli. Högst upp på 3 våningen, stor balkong med massor av sol och 113,5 kvm att inreda. Ska bli så skönt att komma "upp" lite och inte behöva ha någon över sig. Dessa "fina" grannar vi har nu går ju oss på nerverna och eftersom ingen har tagit det på allvar drar vi härifrån. Tack och adjö för oss lixom, så kan de få dra möbler mitt i natten så mycket de vill..(det är bara en sak av alla miljoner saker som de har för sig däruppe.)

När fixandet och städningen var klar efter inbrotten så har semestern varit jätteskön, även om vi tyvärr inte hade det så varmt + att det kommit mycket regn och skurar emellanåt. Det har väl legat runt 20 grader, men lite färg på näsan har man fått. Det är bara så skönt att slappa, jag har läst så mycket böcker och sovit en massa.
Mellan regnskurarna och solglimtarna har vi grillat och ätit och druckit gott, både hemma och på restaurangerna. Myspys helt enkelt.

Som vanligt åker jag från Koster med klump i magen, vill ju alltid stanna så mycket längre och när det dessutom är klarblå himmel och riktigt riktigt varmt då fick även D-man ångest över att behöva fara hem.
Vi kunde iallafall sitta ute hela båtresan in till Strömstad och fick i nästan en timme njuta av sol och salta friska vindar. Vi ses snart igen mitt älskade smultronställe!

Här är några mysiga kvällsbilder..


Inga kommentarer: