fredag 23 augusti 2013

Hinna med så mycket man kan

Ibland hinner man så ofantligt mycket på en dag. En sån dag var det igår.
I väg med 9-båten för en tur med bilen till Göteborg. Hade lyckats få tid för nupp/kubb testet på Mama Mia på Carlanderska Sjukhuset.
Kl 13 träffade jag ultraljudsbarnmorskan Lena, som var en riktigt go göteborgare. Så trevlig.

Allt såg bra ut och det är en märklig, fantastisk känsla när man ligger där på sängen och blickar upp mot teveskärmen för att helt plötsligt se ett litet liv. Vår bebis, som viftade med armarna. Så häftigt!!

Bebis uppförde sig exemplariskt och la sig till rätta så Lena kunde ta alla mätningar.
Så skönt att allt såg bra ut så här långt och jag inte behöver oroa för att behöva gå vidare med fostervattenprov som jag tycker är lite läskigt.

Bebis såg nästan précis ut som Alexios gjorde. Alla kanske ser likadana ut. :)

Efter besöket hos Mama Mia träffade vi Ewa och gick och åt lunch på Trädgårdsföreningen en riktig oas mitt i hjärtat av Goteborg. Vi åt hemlagade köttbullar med färskpotatis och gräddsås. Mumma!
Köttbullarna var gigantiska, Mamma Scan, slang dig i väggen. :)
Jättemysigt att hinna träffas en stund och på en sån fin och solig dag. Det var allt för länge sen!!

Sen for vi mot Uddevalla och slank in på IKEA, köpte nya dricksglas, värmeljus, rullgardiner och en tv-bänk. Höll på att bli smått tokig inne på varuhuset då alla skyltar pekade åt fel håll och mot varandra så vi höll aldrig på att komma ut. :)

Vidare mot Strömstad för att ta sista båten hem till ön och lugnet. Det var tre trötta, men nöjda själar som däckade i säng

Redan en kula, redo för avfärd mot Gbg
Carlanderska Sjukhuset 

 Vår bebis ♥♥♥

Vackra Trädgårdsföreningen


Inga kommentarer: