torsdag 14 april 2011

Diversedag...

Börjar kännas på allvar att det är våren som tagit fäste.
Iallafall när det är så här varmt och skönt i luften som det varit i dag.

Var till posten och skickade iväg ett stort paket till landet. Vi får helt enkelt inte plats i bilen och då får man ta till lite hjälp. Vi måste på allvar ta och skaffa oss en bil med bättre bagageutrymme.
Det är bara att inse att en Saab Aero inte är en familjebil.. =)

Har deklarerat så nu är det bara att vänta på pengarna. Blev ganska bra utdelning för min del och det kommer väl till pass inför semestern.

D-man har pratat med sin pappa som bara går och väntar på att vi ska komma till Grekland. Först hade vi planer på att åka i maj,  för att undvika den värsta värmen, men tyvärr är ju inget färdigt än av alla härliga frukter och grönsaker som farfar har i byn. Egen vattenmelon, paprikor, squash, vindruvor m m vill man ju inte vara utan, så nu lutar det mer åt juli. Det får väl vara varmt då. Alexios är ju grek så det är lika bra att han vänjer sig.. *fniss*
Som tur är tar man ju siesta i den värsta värmen och huset brukar vara svalt och behagligt då det är av sten som det allra flesta hus är av i Grekland.
Längtar till värme och sol, en isande kall mythos eller en frappe på altanen.

I morgon ska vi hälsa på och fika hos Cia och Zilas och få se deras nya lägenhet. Mycket trevligt ska det bli.
Om vädret är bra kanske det blir en promenad eller bus i lekparken.
Ett trevligt avslut på en ganska så jobbig vecka. Alexios har varit mycket bättre i natt och i dag, förmodligen för att magen verkar i form igen.
Han har roat sig idag med att riva ut alla saker i köket, det var kul tyckte han. Han hade även premiärvistelse på balkongen, vilket nästan var ännu roligare. Och vips, höll han på att smita ut.. Som tur är, är det barnsäkert... =)




Utbrytarkungen...

Inga kommentarer: