onsdag 16 september 2009

Kreta del 2

Vaknade upp på lördagen något piggare och begav oss ut för att kolla in stranden och omgivningen. Det blåste lite den här dagen så vi strosade mest runt för att sen hamna på ett fik vid stranden där vi satt länge och bara mös.
Killen på fiket tyckte nog vi var lite märkliga, för vi började med en frappe, sen en vodka lemon, för att sen ta öl och sen efter det beställa in mat. Normala människor hade nog tagit öl och mat för att sen avsluta med en frappe, men icke vi.
Killen var till sist tvungen att fråga var vi kom ifrån.. ha ha

Efter den vanliga grekiska siestan på eftermiddagen var det dags för kvällsmat som vi intog på restaurangen Kouroupis som jag har läst om på "Karro på Kretas" blogg.
Tyckte den såg så mysig ut så vi styrde kosan dit och tänk vi hittade skylten.För er som vill titta på bilder från restaurangen kika här http://www.kouroupis-restaurant.gr/.

Mätta och belåtna traskade vi hem igen och hamnade så klart hos Giannis som såg sin chans att lura en grek och en svensk till att dricka en massa Raki eller tsikodia som det heter på grekiska.
Jag beställde även in en Mojito som nog var den starkaste drink jag druckit..till råga på allt så tror jag att jag fick in minst 2 till och eftersom jag inte är den som tackar nej eller spottar i glaset rann dessa starka drycker alldeles galant ner i magen.

Bildbevis på Mojiton..Ser ju fortfarande rätt fräsch och alert ut..

Framåt småtimmarna när jag började bli lagom seg och trött, men Dman och Giannis var i gasen gick jag och la mig, bara för att efter några minuter känna att hmmm det är nåt som inte känns helt ok här.. hann inte mer än tänka tanken så var det dags för att ja....kräkas....På golvet!!. Hur bra var den??! Efter detta lilla missöde har jag enligt Dman (förmodligen lycklig över att må bättre) gått ut på balkongen i nattlinne och tandborste i munnen och ropat på Dman..Detta har jag absolut inget minne av... får vara glad att jag hade kläder på mig iallafall.
Allt detta var Giannis fel, helt klart!

Som ni säkert förstår var jag helt slut på söndagen och hade en präktig bakfylla, en sån där när man helst vill krypa ur skinnet. Framåt 17-tiden började jag piggna på mig och det första Giannis gör när han får syn på oss är att ställa fram Tsikodia flaskan igen.. NEEEEEJ...det vände sig i magen direkt.
Jag kan säga att det blev mycket mycket cola och vatten den kvällen. :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Underbart ju! Redan andra dagen oxå, bra jobbat!! Kram Kram // Ewa