tisdag 23 augusti 2011

Inskolning dag 2

Dagen gick lika bra som igår, idag testade vi på gården, en stor och fin utegård är det, med massa kuliga saker. Blev lite nervös när en liten tjej, Jasmine fastnade med sin stövel i en klätterställning och ramlade baklänges ner, förskolefröken var runt hörnet så jag fick rycka in och "rädda" henne. Som tur var gick allt bra. Hon blev nog mer rädd än gjorde sig illa, men det är sånt där man inte vill se sina första dagar på förskolan. :)
Tidigare på fm vid fruktstunden satt lilla Nelly ett äpple i halsen så det blev smärre panik, iallafall hos mamman som blev helt lamslagen stackar´n. Hon skämdes efteråt, men vad är det och skämmas för, man kan inte rå för hur man agerar ju. Som tur var hostade hon upp den och allt var frid och fröjd igen.

Det där med att sova på madrass fick vi hoppa idag med, men gör ett nytt försök i morrn. Det ska väl gå det med så småningom och imorrn får vi se om jag kan gå ifrån en stund, iallafall så långt som till personalrummet.

En dag full med action skulle man kunna säga. Man kan ju tro att det är D-man som varit med idag för han och Alexios sover som stockar just nu. :)

Försökte ladda upp Greklandsbilder ikväll, men får vänta med det då det knasade sig och höll på.
Får nog inse att det är dags att gå och nanna.

Inga kommentarer: